even tijd voor jezelf

Even tijd voor jezelf

We doen het zo weinig, tijd nemen om stil te staan. We worden immers onophoudelijk overspoeld met prikkels, beelden, geluiden, verplichtingen enz. Daarom is het belangrijk even tijd voor jezelf te nemen. Even iets anders, zet eens stapje opzij en ga eens iets nieuws te ontdekken. De natuur in de Bourgogne nodigt uit om niet te haasten en om te genieten. En om écht te kijken naar de schoonheid, naar verhoudingen in je omgeving, naar vormen, dieptes en kleurnuances. Naar lichtval en combinaties. Door met vormgeving of kunst aan de slag te gaan ga je de wereld anders zien, met meer verwondering en verfijning. Het is niet zweverig of overdreven maar het stimuleert echt vaardigheden die iedereen in zich heeft en voegt kwaliteit toe aan het leven. 

Kijk en als je dat nu combineert met gezelligheid, een lekker hapje en een heerlijk glas wijn, en je kijkt uit over de vallei...... Mooie gedachte toch? 


Welke accommodatie is er?

* De Gîte is sfeervol en prima geschikt voor twee personen. Er is een romantisch tweepersoonsbed en eventueel de mogelijkheid om er een derde slaapplek bij te maken. De Gîte heeft maximale privacy, eigen voorzieningen en ingang en zelfs de beschikking over een eigen deel van de tuin. Hij is gelegen op de eerste verdieping.

* In het woonhuis is een ruime tweepersoons slaapkamer op de begane grond die grenst aan de keuken. De sanitaire voorzieningen zijn dichtbij. Nadeel kan zijn dat deze minder geschikt is voor uitslapers omdat in de keuken het ontbijt voorbereid moet worden. In de praktijk zal dat overigens meevallen.

* Op de eerste verdieping is een ruime slaapkamer die via de trap te bereiken is. Er is een tweepersoonsbed met beperkte mogelijkheid een derde slaapplaats te creëren.  

* Verhuur is inclusief linnengoed en schoonmaak.

* In de tuin is er ruimte voor een tent. Er is elektriciteit en water. Sanitair is beschikbaar via het woonhuis. Er is een aparte koelkast.

* De tuin omringt de woning en er zijn zowel zon- als schaduw plekjes, in de zomer wordt een zwembad opgezet ter verkoeling en er is een buitendouche. 

* Bij de overnachtingen is het ontbijt inbegrepen. Koffie en thee zijn gratis. Overige dranken zijn tegen betaling.

* Er is geen Wifi wel goede internetontvangst via het mobiele netwerk.