Verhuur en workshops

FAQ

* Wat moet ik zelf meebrengen aan materialen?   Als u zelf beitels, spatels etc. mee wil brengen dan is dat natuurlijk prima. Er zijn boetseertafels aanwezig. 

* komen er extra kosten bij voor het materiaal? Klei, gips en Franse steen zijn aanwezig en kunnen vrij gebruikt worden. Wil u werken in andere steensoorten dan kunt u deze zelf meebrengen. 

* mag ik een beeld meenemen waarmee ik thuis al begonnen ben? Natuurlijk! Feedback van collega's is leerzaam en leidt altijd tot een beter resultaat. 

* mag ik mijn creatie mee naar huis nemen? Zeker deze is uw eigendom.

* ik wil graag vooraf even overleggen en heb nog enkele andere vragen. Kan ik daarover contact opnemen?  Dat kan liefst via mail om een eerste contact te maken. Daarna volgt een telefonisch contact.

* Wij willen met twee komen maar één neemt deel aan de workshop. Kan dat ? Dat is mogelijk, we maken er een passende afspraak over.  

* Ik wil graag alleen komen, is dat ook mogelijk? Zeker, wel graag even vooraf overleg ivm de beschikbaarheid van slaapplaatsen en het aantal deelnemers.

* Kunnen we een hond meenemen? Helaas, dat kan niet.

* Binnen mag niet gerookt worden maar dat spreekt eigenlijk voor zich. 

* zijn er extra kosten voor consumpties? Ja, behalve voor koffie en thee. De kosten komen bovenop de overnachtingsprijs.

* Wordt een borg gevraagd? Wij vragen u 25% van de kosten vooraf over te maken. Deze worden bij de afrekening in mindering gebracht. 

* kan ik ook ter plekke met bankcontact betalen ? Nee enkel contant of via overschrijving vooraf. 

Online boeken

Boek uw workshop op tijd. Wij bevestigen uw boeking per e-mail.